Qigong & Meditatie - Gratis Workshops in Luik

image - Qigong & Meditatie - Gratis Workshops in Luik

Over

De oude Chinezen geloofden dat lichaamsoefeningen en meditatie een diepgaande invloed hebben niet alleen op de gezondheid maar ook op de geest. Dit perfectioneren van lichaam en geest noemden zij cultivatie.

Falun Dafa is een krachtige cultivatiemethode die in 1992 met succes werd geïntroduceerd aan het Chinese publiek. Falun Dafa was meteen geliefd omwille van zijn geneeskrachtige werking en opmerkelijke levensfilosofie.

De vijf oefeningen zijn het hulpmiddel voor het bereiken van een betere gezondheid, geestelijke harmonie en wijsheid. Er zijn vier staande oefeningen en een zittende meditatie. De langzaam bewegende oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn gemakkelijk te leren. Ze hebben een zeer positieve invloed op de gezondheid. Na langere beoefening wordt bij het uitvoeren van de oefeningen een meditatieve toestand vereist, een lege doch bewuste geest. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

De principes voor cultivatiebeoefening worden in detail uitgelegd in het boek Zhuan Falun. Falun Dafa wordt in meer dan 70 landen ter wereld door tientallen miljoenen mensen beoefend en wordt overal gratis aangeleerd.

Om de oefeningen te leren en samen te doen met anderen kan je elke zondagmorgen van 10u tot 11u30 terecht in Parc de la Boverie te Luik.

Voor meer info en een seintje vooraf: nick@fldf.be of 0473/858.809

Deel :

Fotogalerij (14)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Stages / Cursussen > Sporten
Nog meer evenementen Province de Liège
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 105918
Editer l'événement SEO Espace administration