Reikimassages

Sport

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Reikimassages

  Traduction en français non disponible
  Enkele jaren geleden heb ik, eerder bij toeval, de weldaad van Reiki mogen ondervinden. Mijn interesse voor deze zachte therapievorm was gewekt en ik wilde deze behandelingsmethode zelf leren toepassen. Zo volgde ik de vorming Reiki I en Reiki II en later ook nog de opleiding chakratherapie. Daar ik het vermogen heb om duidelijk blokkades bij anderen waar te nemen, kan ik de Reikitherapie gerichter afstemmen wat het helend effect ten goede komt.

  De term Reiki bestaat uit twee Japanse karakters: rei, geest of ziel, en ki, energie of levenskracht. Het toepassen van de principes van Reiki gaat al terug tot in de oudheid. Het is een Japanse alternatieve geneesmethode, herontdekt door Mikao Usui in het begin van de 20ste eeuw en ondertussen wereldwijd toegepast.

  Door middel van bepaalde handposities wordt de universele energie doorgegeven. Eenvoudig en krachtig. Door deze kracht ervaar je een diepe ontspanning en verzachten of verdwijnen klachten geleidelijk aan op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak. Reiki heeft een algemeen helende werking en is doeltreffend bij veelvoorkomende ongemakken zoals: slaapstoornissen, hoofdpijn, stress, vermoeidheid, …

  Een typische behandeling duurt ongeveer 1u. De cliënt, in comfortabele kleding, ligt ontspannen op een massagetafel. De beoefenaar legt zacht zijn handen op of boven de verschillende zones van het lichaam om er de energie te kanaliseren, zonder hiervoor massagetechnieken te gebruiken of druk uit te oefenen. De behandeling is toegankelijk voor iedereen, jong en ouder.

  Bron: UiTinVlaanderen.be

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Sport

  Autres événements : Malines

  Recommandations