Sfinks Mixed Festival 2017

Concert » Festival

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Sfinks Mixed Festival 2017

  Traduction en français non disponible

  Het vierdaagse gratis Sfinks Mixed festival te Boechout viert deze zomer  alweer zijn 41e editie.
  Het wordt een groots feest met  verschillende artiesten.

  En dat is niet alles. Op de festivalweide kom je de hele dag door vrolijke parades tegen. Voor de kleinsten is  er een kidz village   en op de kleurrijke wereldmarkt vind je nooit geziene spulletjes en info over mooie projecten uit alle hoeken van de wereld.

  Wereldtalent,  bekend en onbekend
  Sfinks Mixed  brengt traditiegetrouw een groot en divers programma waardoor iedereen zich thuis zal voelen: jong en oud, gezinnen met kinderen en avontuurlijke muziekliefhebbers.  Op Sfinks Mixed ontmoet je artiesten van over de hele wereld en dichtbij. Sinds 1975 zet Sfinks artiesten uit de hele wereld op de kaart. Bezoekers ontdekten er sterren als Khaled (Algerije), Youssou N’Dour (Senegal), Mory Kanté (Guinee) en Cesária Évora (Kaapverdië).

  Good Food
  Tijdens het festival kan je genieten van de lekkerste drankjes en smullen van de heerlijkste maaltijden. Onze maaltijden zijn ter plekke gemaakt met lokale dagverse producten. Onze festivalbars bieden cocktails, fruitsappen en lekkere shakes.  Tussen de vele eetkramen vind je o.a. wok gerechten, kebab, tapas, en   voor de minder avontuurlijke bezoeker is er voor   de eerste keer een frietkraam op de weide. De Kidz Village heeft een   aangepaste kaart, voor de kleinsten.

  Duurzaam Sfinksen
  Sfinks heeft een duurzaamheidsmissie en streeft er elk jaar opnieuw naar om het festival zo duurzaam mogelijk te organiseren. We zijn  steeds op zoek naar nieuwe manieren om het  duurzaam karakter van het  festival te vergroten.  Zoals  het inzetten van ‘Green Guerrilla’ die de festivalweide proper houden en waken over de ecologische impact van het festival, het voorzien in een gratis bewaakte fietsenparking, het aanbieden van vrijwilligerswerk op maat en de toegankelijkheid verzekeren voor mindervaliden.

  Muziek van ver, heel dichtbij
  Sfinks Mixed is bovendien nog eens makkelijk bereikbaar, of je nu met de fiets, bus, tram, trein of auto komt.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Boechout