Waarnemingsavond Perseïden: Editie 2017

Activités diverses » Activités en plein air

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Waarnemingsavond Perseïden: Editie 2017

  Traduction en français non disponible

  Ieder jaar horen we wel ergens via de media dat ze weer in aantocht zijn: de Perseïden. Een van de vele ‘vallende sterren’ waarvan de meeste mensen wél de naam kennen. Dat de Perseïden die bekendheid genieten, heeft waarschijnlijk ook te maken met het moment waarop we deze kunnen zien: midden in de zomer. En dat is natuurlijk een uitgelezen moment om u gewoon eens op uw rug neer te leggen en een tijdje naar boven te turen.

  Mocht u daar zin in hebben, dan gaan wij u daar graag de nodige uitleg bij geven. En we vertellen u tegelijk wat u nog zoal kan zien daarboven: van sterrenbeelden tot planeten als Jupiter en Saturnus, de Melkweg, satellieten en nog zoveel anderen objecten. We brengen trouwens ook enkele kijkers mee om naar de hemel te turen. Wij zorgen voor dekens zodat u gemakkelijk ligt (of breng een ligstoel mee!). 
  Denkt u dat het toch wat fris gaat zijn, breng dan gewoon een dekentje mee om over u te leggen. Hoe comfortabeler u ligt, hoe leuker de avond zal zijn. In het verleden hebben onze bezoekers er wel tot anderhalf uur gelegen terwijl wij ze wegwijs maakten aan de sterrenhemel… Wij vragen u wel om zich op voorhand in te schrijven. Bij bewolkt weer gaat deze activiteit niet door, maar voorzien we een vervangprogramma in onze lokalen in Lozen. Meer informatie vindt u op de website: www.ecns.be.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Activités diverses

  Autres événements : Bocholt

  Recommandations