Jeff Dunham Passively Aggressive

Théatre / Spectacle » Humour / Comédie

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Jeff Dunham Passively Aggressive

  Traduction en français non disponible

  Jeff Dunham eindelijk terug op internationale tournee met Passively Aggressive

  Na een indrukwekkend parcours doorheen zowat heel Amerika wagen Jeff Dunham en zijn hilarische poppenensemble dit voorjaar voor het eerst sinds vier jaar nog eens de oversteek naar het Europese vasteland. En daar hoort opnieuw een stop bij in het Sportpaleis, op 21 mei.

  Onlangs nog bracht Netflix wereldwijd Dunhams ‘Relative Disaster’ uit, waarin zowel de comedian als zijn bijbehorende gang met ondeugende en lichtjes dementerende typetjes van buikspreekpoppen een glansrol spelen. Walter, Achmed the Dead Terrorist, Bubba J en Peanut bespreken er de mogelijkheid om de disfunctionele poppensquad nog uit te breiden zonder dat daar al te veel rampen mee gepaard moeten gaan.

  Jeff Dunham is tot op heden nog steeds wereldrecordhouder ‘meeste aantal tickets ooit verkocht voor een stand-upcomedyshow’ en blijft hard werken aan het behoud van deze koploperpositie. Non-stop touren, innoveren en verder bouwen aan zijn YouTube-kanaal met meer dan 1 miljoen abonnees zijn daar hoofdzaak in. Hij was één van allereerste internationale comedians wiens succes tot hier overwaaide (mede) dankzij een virale hype. Of hoe ‘I KILL YOU’ nog een mobiele ringtone was in een tijd waar we die nog massaal bestelden.

  Zijn volavondshows (Unhinged in Hollywood, Perfectly Unbalanced) werden ook keer op keer massaal bezocht en bekeken en maken van hem een regelrechte comedywereldster. In september 2017 kreeg hij dan ook een ster gepresenteerd op de Walk of Fame in Hollywood om 2 succesvolle decennia in de showbizz te vieren. Zelf gaf hij daarover toe er zelfs nooit over gedroomd te durven hebben én dat hij hoopte dat de precieze locatie van de ster niet vlak voor een 18+ winkel was. Of net wel, want ‘okay, actually, that would be hilarious’.

  Mis deze kans niet om de meest relevante en populaire buikspreker van het moment live aan het werk te zien!

  Kaarten kosten 36, 48 en 63 euro.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Merksem

  Recommandations