RAP NL Indoorfestival

Concert » Hip-Hop / Rap

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de RAP NL Indoorfestival

  Traduction en français non disponible

  De kaartverkoop start maandag 30 oktober om 9 uur

  Het nieuwe festival RAP NL brengt op 19 mei Kraantje Pappie, Soufiane Eddyani en Jebroer naar de Lotto Arena. Nog meer namen volgen!

  Geen muzikale stroming die het momenteel beter doet dan de Nederlandstalige rap en hiphop. De video’s worden massaal bekeken op YouTube en geliket en geshared op sociale media. De muziek wordt ook gigantisch veel gestreamd, waardoor de artiesten immens populair zijn. Inspelend op die populariteit vindt op 19 mei 2018 in de Lotto Arena de eerste editie plaats van het indoorfestival RAP NL.

  “Wij strikten Kraantje Pappie, ‘Kind van de Duivel’ Jebroer en de Antwerpse rapper Soufiane Eddyani, die met ‘ZINA’ momenteel een dikke hit scoort. Het zijn nog maar de eerste drie namen van een line-up die de komende weken nog wordt uitgebreid”, klinkt het bij organisatoren Benelive Entertainment en PSE-Belgium.

  “Kids en jonge tieners, maar zeker ook twintigers, dertigers en jeugdige veertigers hebben de Nederlandstalige rap en hiphop in hun hart gesloten. Artiesten die niet alleen schitteren in de studio’s, maar die het ook als entertainer waarmaken op het podium kunnen deels de verklaring zijn voor het succes. Een succes dat aanhoudt, zeker als je kijkt naar de charts of luistert naar de radio, waar zo goed als alle zenders inmiddels een plek hebben gevonden voor deze muziek op hun playlists. RAP NL werkt net als het muziekgenre verbroederend. We hebben de grote namen uit Nederland kunnen overtuigen om het podium te delen met artiesten van bij ons, binnen de unieke omgeving van de Lotto Arena. Op 19 mei schrijven we muziekgeschienis op het eerste, grote indoor RAP NL-festival van de Lage Landen”, klinkt het bij de organisatoren Benelive Entertainment en PSE-Belgium.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Lotto Arena

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Merksem