Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de All Genius All Idiot

  Traduction en français non disponible

  ‘All Genius All Idiot’ is een opzwepende, bevreemdende, absurde, animale, muzikale trip naar de krochten van het mensdom. Een performance die de grenzen van circus, dans én gender uitveegt. En een voorstelling over identiteit en het menselijk gedrag, over genieën en idioten. Kortom: de perfecte opener van SMELLS LIKE CIRCUS!

  Svalbard Company is een gezelschap met vier acrobaten uit Spanje, Engeland, Zweden en Duitsland. Hun voorstelling bevat naast bekende circustechnieken zoals Chinese mast, touw, handstand en partneracrobatie ook dans en live muziek. “A hedonistic celebration of the Bacchanalian spirit”, schreef het toonaangevende TotalTheatre. 

  Deze performance bevat naaktheid en is enkel geschikt voor wie ouder dan 15 jaar is. (De acteurs van Svalbard Company geloven dan weer dat de voorstelling probleemloos kan worden bijgewoond door jongere toeschouwers.) Tijdens de uitvoering wordt een klein pyrotechnisch apparaat gebruikt en belandt er ijs en water op het podium. De performance bevat potentieel ongepaste Engelse muziekteksten. 

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Gand

  Recommandations