Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de The Van Jets

  Traduction en français non disponible

  "Boum! Lumière et son..." Met 'Future Primitives' leverden The Van Jets ons een alternatieve soundtrack voor 'Mad Max'. Primitief geweld met een futuristische sound. Een eigen brouwsel van gitaren en hiphop, getuige de singles 'Boy to Beastie' en 'BANG!'.

  Voor hun vijfde, zelfgeproducete album trokken ze zich terug in heimat Oostende, die stad aan de kolkende Noordzee. The Van Jets kolken live niet minder, dat weet iedereen. Kom dat ervaren in de prachtige Vooruit!

  "Met 'Future Primitives' hebben The Van Jets tien nieuwe nummers op zak om hun stevige live-reputatie nog te versterken. Knappe plaat van een band in topvorm." - Indiestyle.be (????)

  dirk. is ongetwijfeld dé revelatie van het jaar wanneer het over spannende gitaren en boeiende songs gaat. Het viertal kreeg van zowat elk medium vier sterren (of meer) toebedeeld voor hun debuutplaat 'Album', met een perfecte samenvatting door Humo: “De band koppelt de dwingende agressie van Fugazi aan het melodieuze vernuft van Pavement en Pixies, en vuurt retorische levensvragen af zonder het antwoord af te wachten.” (????)

  Photos de The Van Jets

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Gand