Faded: Smooky Fargiela

Concert » Hip-Hop / Rap

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Faded: Smooky Fargiela

  Traduction en français non disponible

  Met zijn 15 jaar is Smooky Margielaa (Whois.SmookyMargielaa) ongetwijfeld dé jongste telg van de nieuwe Amerikaanse rapgeneratie. Maar "age ain't nothing but a number": talent heeft de New Yorkse rapper, afkomstig uit hartje Bronx, zonder meer in overvloed. Eerste bewijs? Hij werd vorig jaar opgepikt door A$AP Rocky himself! Smooky maakte snel deel uit van AWGE, de creatieve kern van de A.$.A.P MOB, en was niet veel later te horen op vijf (!) tracks van de Mob's recentste mixtape, 'Cozy Tapes Vol 2: Stay Cozy'.

  En de roem bleef maar komen: in juni vorig jaar deelde hij het podium met Kendrick Lamar, daarna mocht hij met Rocky naar een feestje dat Khloe Kardashian organiseerde. Je merkt het: deze jonge wolf heeft geen moeite met de grote jongens te evenaren, en dat hoor je ook op z'n solowerk. Na knallers als "Stay'100" en "Diamonds" kwam hij onlangs nog met het melodische "The Judge", dat een première kreeg via The FADER. Check 'm nu, voor hij écht bij de wereldtop zit!

  FADED haalt hiphop, RnB en allerlei beats (en alles dat zich in de subgenre schaduw manifesteert), met een expliciete nadruk op jong talent, naar België. Passeerden reeds de revue: Freddie Gibbs, Partynextdoor, The Underachievers, Dorian Concept,...

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Gand

  Recommandations