Sfinks Mundial 2018

Concert » Festival

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Gratuit
 • Archive
 • A propos de Sfinks Mundial 2018

  Traduction en français non disponible

  Sfinks Mundial is het (niet meer zo) kleine broertje van Sfinks Mixed. Dit jaar vindt Sfinks Mundial plaats op donderdag 10 mei. Net als Sfinks Mixed is ook Sfinks Mundial gratis. Sfinks Mundial is genieten van diverse streetfood, een grote kidz area, een feelgood market, en onvergetelijke optredens.

  NIEUW!

  Sfinks Mundial zal dit jaar plaatsvinden op de grote Sfinksweide.

  Naar aanleiding van de negende editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker wordt de gemeente Boechout een van de ‘middagsteden’. De 1000 km is een fietsvierdaagse, onderverdeeld in acht etappes van 125 kilometer, waarbij teams 5.000 euro betalen om te mogen starten. Op 10 mei 2018 stopt de karavaan in het dorp. Speciaal voor Kom op tegen Kanker verhuizen we het hele festival naar de grote Sfinksweide.

  De deuren gaan open om 10u. Kom zeker op tijd, want om 10u30 start de KetnetBand voor hét feestje van het jaar!

  KIDZ

  Naast de KetnetBand is er dit jaar een erg uitgebreid aanbod voor kinderen. Zo zal is er een authentieke zweefmolen, staan er veel springkastelen en is er een workshops waterraketten maken! Ook kan je jezelf laten schminken, en kan je mee boetseren aan een betere wereld.

  PROGRAMMA

  Op het podium staat traditiegetrouw een mooie mix van artiesten. Zo is er de gipsy-folk van De Karavaan, Afro Soukous door Koba en Reggae door Rootman J. & the Zionyouth Crew. The Grey Stars brengen een mix van Gnawa en Rock, en Maykel Lopez neemt je mee naar zijn thuisland –Cuba. Verrassende afsluiter is de urban dj-set van Kurkdroog, vooral bekend van hun humoristische video’s op YouTube.

  Maar ook naast het podium valt er heel wat te ontdekken. De olijke fanfare ‘Koperdieven’ brengen popsongs in een fanfareversie. Watan Dabke Group komt laten zien hoe Dabke gedanst moet worden, nu al de danshit van deze zomer! The Afternoon Delight Disco Jockeys spelen relaxte disco, funk en soul op hun omgebouwde dj-vrachtwagen. In de cocktailbar gaat het er wat steviger aan toe, met de beste tropical en urban vibes. Gebracht door Romi Luna, Deejay Tico, El Pablo en Dosschy.

  PRAKTISCH

  Programma
  Het volledige programma kan je terugvinden op www.sfinks.be/mundial

  Timing
  De deuren gaan open om 10u. Einde is voorzien om 01u.

  Adres
  Het festivalterrein ligt op het Molenveld, tussen de Welvaartstraat en Oude Steenweg, in Boechout. Dat is dezelfde locatie als Sfinks Mixed. We raden aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen. Er is een ruime fietsparking voorzien.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Boechout