Roller Bike Parade

Sport

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Roller Bike Parade

  Traduction en français non disponible

  Voor dit seizoen 2018 wordt de Wiko Roller Bike Parade gehouden in verschillende steden van 1 juni tot 14 september, voor het plezier van alle fans van alternatieve mobiliteit. Het evenement is volledig gratis voor jong en oud.

  OPGEPAST: in geval van slecht weer kan de parade om veiligheidsredenen worden geannuleerd. De dag zelf van de parade om 16.00 uur, zal een officiële aankondiging worden gedaan op de website en de Facebook-pagina van het evenement.

  Dit jaar vindt de Wiko Roller Bike Parade zichzelf opnieuw uit door nieuwe samenwerkingen en voorstellingen van lokale artiesten en collectieven.

  wiko roller bike parade - 
  DE PARCOURS
  VOOR BEGINNERS EN BEVESTIGDE DEELNEMERS

  1. KLEINE LUS

  Een parcours van ongeveer 5km aangepast voor iedereen, zowel beginners als bevestigden, kinderen als volwassenen die ongeveer 40 minuten duurt. Een goede gelegenheid om te sporten terwijl je plezier hebt. Afhankelijk van de stad stopt de kleine lus bij de 1e grote pauze of op het startpunt waarnaar we terugkeren voordat we verder gaan voor de grote lus.

  2. GROTE LUS

  Een langere route van ongeveer 20km voor amateurs en bevestigde fans. Altijd in een goede sfeer is deze lus ideaal voor deelnemers die willen trainen terwijl ze plezier hebben. We keren terug naar het beginpunt aan het einde van de parade.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Sport

  Autres événements : Hasselt

  Recommandations