Stripfestival Middelkerke

Fête / Folklore » Festivités

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Stripfestival Middelkerke

  Traduction en français non disponible

  32ste editie van het Stripfestival Middelkerke.
  De stripfestivaltent is alle dagen open van 10.00u tot 12.30u en van 13.30u tot 17.00u. Op 22/07/2018 sluiten we om 16.00u.
  GRATIS TOEGANG VOOR IEDEREEN!!!

  Het Stripfestival in Middelkerke, dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt, vindt ook in 2018 plaats en krijgt zelfs een internationale uitstraling.

  De nieuwe ploeg wil meteen een nieuwe wind laten waaien door het evenement dat dit jaar ruim 50.000 bezoekers lokte. “Het festival vindt plaats van 11 tot 22 juli en het centrale thema wordt Vakantie aan de kust”, verduidelijkt Jens Cordier. “We zullen daarvoor samenwerken met Patrick Mortier, de organisator van Yale 3D World Magic & Fun, dat de voorbije zomer hoge ogen gooide in het Kursaal in Oostende. Hij zal instaan voor indrukwekkende decors die in Vietnam gemaakt zullen worden. We zullen ook een reeks internationale tekenaars uit onder meer Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Italië aantrekken en er verschijnt een luxe-editie in groot formaat van het Suske en Wiske-album De Zwarte Zwevers in een beperkte oplage van zo’n tweehonderd exemplaren. De toegang tot het festival blijft gratis.”

  Je kan het festival eke dag bezoeken van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Middelkerke