Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Mijn broer en ik

  Traduction en français non disponible

  "Eerst en vooral zou ik willen zeggen dat ik vandaag heel verheugd ben. Ondanks mijn povere uitkering en mijn broers lugubere aanzicht, krijg ik vanavond eindelijk de kans om in het reine te komen met mijn broer. Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn. Geen kwaad woord over mijn broer. Hij kan het ook niet helpen. Laten we dat afspreken."
   

  In Mijn broer en ik laat Pieter Verelst een spervuur van verhalen uit zijn absurde universum op je los. Voor je het weet, ben je aan zijn lippen gekluisterd terwijl hij immens beeldend vertelt over een boer en een mol. Combineer dit met zijn energetische acteertalent en muzikaliteit en je snapt dat deze voorstelling vooral veel te snel voorbij zal vliegen.
   

  Jong en aanstormend cabarettalent Pieter Verelst mag zichzelf sinds eind 2016 de winnaar noemen van het Camerettenfestival. Eerder viel hij ook al in de prijzen (jury- én persoonlijkheidsprijs) op het Groninger Studenten Cabaretfestival. Onze noorderburen erkenden dus al meermaals zijn overweldigende talent en met zijn heel eigen energieke en originele stijl palmt hij stilaan ook Vlaanderen helemaal in.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Hasselt