MNM Back to the 90s & Nillies

Soirée » Retro (Electronic)

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de MNM Back to the 90s & Nillies

  Traduction en français non disponible

  Lifted up to the highest emotions, we were feeling (more than) alright, …

  … En laat zelfs dit nu nog een understatement zijn van het onbeschrijfelijke gevoel dat ons allen overdonderd heeft tijdens de 11de editie van MNM Back to the 90s and Nillies in het Sportpaleis! 
  Het was een zinderend Sportpaleis, showspektakel van de bovenste plank, adembenemende beats van DJ F.R.A.N.K., het ronkend grasmachine van Sam Gooris, … en dat gedurende twee veel te korte nachten op rij.

  Van begin tot eind een spektakel dat ieders wildste verwachting overtrof, een buitengewoon uitzinnig feest met duizenden handjes genadeloos in de lucht. Vol overgave werd er gedanst, gefeest en gezongen; we leken allemaal wel even van de wereld te zijn.

  Kortom, een historische editie die eigenlijk nog maar nauwelijks te overtreffen valt, … maar toch gaan wij dit samen doen, want dit smaakt absoluut naar meer! De artiesten houden we nog even achter de hand maar de datum is al bekend… Zaterdag 6 april 2019 en wij beloven dat het dak van de ondertussen welgekende feesttent, het Sportpaleis van Antwerpen, er weer volledig afgaat.

  Verzeker dat jullie erbij zijn en koop nu de felbegeerde tickets voor deze memorabele avond.

  Kaarten kosten 42,90 euro. Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
  Framilie-tickets (4+1 personen) kosten 185 euro – OPGELET: verplicht om allemaal (5 personen) samen op hetzelfde ogenblik het Sportpaleis binnen te gaan.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Palais des Sports d'Anvers

  Autres événements : Merksem

  Recommandations