Hans & Grietje, de sprookjesmusical

Théatre / Spectacle » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Hans & Grietje, de sprookjesmusical

  Traduction en français non disponible

  Na het succes van Roodkapje brengt Music Hall dit seizoen 'Hans & Grietje, sprookjesmusical' naar de theaters. Net als zijn voorganger 'Roodkapje' wordt het een interactieve familiemusical voor jong én oud.

  In Hans & Grietje, de sprookjesmusical wordt het wereldberoemde sprookje van de gebroeders Grimm in een nieuw jasje gestoken met hier en daar zelfs een paar gloednieuwe personages. Het wordt een sprankelende familievoorstelling vol leuke liedjes, aanstekelijke dansjes en veel humor die de héle familie zal bekoren.

  Volg vanaf oktober het kruimelspoor van Hans & Grietje naar Antwerpen, Hasselt, Gent en Oostende en ga mee op zoek naar de wensput! Het wordt een avontuurlijke zoektocht door het grote toverbos waar we tal van leuke personages tegen het lijf lopen. Zo zal het hilarische konijnenduo Whoppie & Floppie uit Roodkapje, de sprookjesmusical deze keer Hans & Grietje ontmoeten, komen we een echte prins met zijn lakeien tegen en ontdekken we het lekkere, maar o zo verraderlijke, peperkoeken snoephuisje… Het belooft een spannend avontuur te worden!

  'Hans & Grietje, de sprookjesmusical' is een gloednieuwe Vlaamse productie van de hand van creatieven Brigitte Derks, Chris Van Tongelen en Paul Vermeulen. Samen met een Vlaamse topcast bestaande uit o.a. Buurtpolitiesterren Ianthe Tavernier & Ilse La Monaca en Ghost Rockers Wout Verstappen & Matthew Michel, maken ze er een betoverende sprookjesmusical van!

  Na afloop van deze familievoorstelling kunnen de kids zoals steeds op de foto gaan met de sprookjesfiguren tijdens een geanimeerde meet & greet. Kortom, het wordt een interactieve sprookjesmusical waar de héle familie van zal kunnen genieten!

  Duur voorstelling: ongeveer 75 minuten (zonder pauze)
  Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

  Bron: UiTinVlaanderen.be

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Hasselt

  Recommandations