Focus op De Nwe Tijd - De Aankomst van de Titanic (en andere heldendichten)

Théatre / Spectacle » Professionnel

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Focus op De Nwe Tijd - De Aankomst van de Titanic (en andere heldendichten)

  Traduction en français non disponible

  Na Benjamin Verdonck en Laura van Dolron focust 30CC nu op de De Nwe Tijd (lees: de Nieuwe Tijd), het theaterhuis onder leiding van makers, spelers en schrijvers Freek Vielen, Suzanne Grotenhuis en Rebekka de Wit. De Nwe Tijd staat voor eerlijke, poëtische en humoristische voorstellingen en maakt van taal theater.

  Sicilië. Nu. Een arm dorp ontvangt groot nieuws. Een cruiseschip zo groot als een flatgebouw zal voor de kust aanmeren. Dat is nog nooit eerder gebeurd. Een ongekende goudkoorts maakt zich van het dorp meester. Van flesjes olijfolie en sinaasappels tot zelfgehaakte pannenlappen - plots heeft iedereen iets dat verkocht kan worden.

  Op dat cruiseschip - een man. De vijftig gepasseerd en met de wens te doen wat hij al zo lang denkt: niets. Nu zijn vrouw en kinderen hem verlaten hebben, wil hij het liefst stilstaan. En waar kan dat beter dan op een cruiseschip?

  Om 12.15 uur duikt Freek Vielen ook op in 'De Boekenkamer' en vertelt over zijn liefde voor boeken. (op locatie / gratis, mits reservatie / meer info op 30CC.be/boekenkamer)

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Louvain