Retro kitsch festival

 

A propos de Retro kitsch festival

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet de organisator zich verplicht om Retro Kitsch Festival, initieel voorzien op 9 oktober 2021, te verplaatsen. Het evenement zal nu plaatsvinden op zaterdag 24 september 2022.

Ticketkopers worden hiervan persoonlijk via mail op de hoogte gebracht.

Update 07.09.2021

-----

RETRO KITSCH FESTIVAL VOOR DE EERSTE KEER IN TRIXXO ARENA HASSELT

Het gekste festival van het land: RETRO KITSCH FESTIVAL komt voor de eerste keer naar Hasselt! Deze mag je niet missen. Wie staat er nu niet te popelen om volledig uit de bol te gaan en te feesten na een veel te lange en saaie coronapandemie? RETRO KITSCH FESTIVAL is een unieke combinatie van nostalgie, retro, 90s & 00s, ambiance, dance, de lekkerste feestmuziek, schlager, Nederlandse toppers en après-ski. Het dak moet eraf! Springen, nondeju! Van links naar rechts.

De line-up bestaat uit een indrukwekkend aantal bekende partyartiesten uit binnen- en buitenland. Jettie Pallettie (NL), Peter Koelewijn (NL), DJ Wout, Sam Gooris, Get Ready!, Gebroeders Ko (NL), Danzel, De Romeo’s, Paradisio ‘Bailando’ (ESP), DJ Ward, Michael Schack, Pat Krimson, Def Dames Dope en SNOLLEBOLLEKES (NL), de Nachtegaal van het Zuiden! en ’s Nederlands bekendste en populairste feestact!!!! Stilstaan is onmogelijk!

De eerste editie van het RETRO KITSCH FESTIVAL in Hasselt wordt gehost door Bjorn Verhoeven, bekend van o.a. TOPradio, Q-music, JOE, … en nu reeds enkele jaren de spring-in-'t-veld van Nostalgie. Hij presenteert het festival samen met de wulpse - frivole Betty Owczarek, het bekendste en meest besproken gezicht van ‘Big Brother’ ooit. Een vrolijk gek duo die vonken gaat geven dus ;)

Goesting … Jettie Pallettie (NL), al jaren een gekke vaste party waarde in Vlaanderen, komt met haar ultieme kroeghit ‘Ik zit in een cafeetje’ deze editie van de megaparty openen. Peter Koelewijn (NL) komt rocken met hits als ‘Angeline’, … en ‘Kom van dat dak af’. Sam Gooris en Get Ready! blazen vervolgens het dak eraf. Het bekendste feestduo Gebroeders Ko uit Nederland komt knallen met hun hits als ‘Ik heb een toeter op m’n waterscooter’, ‘Boten Anna’, ‘Schatje mag ik je foto’, … allemaal hebben we ze al eens staan meebrullen. Voeg aan hun repertoire dan nog eens de meezingers van De Romeo’s toe en je krijgt een explosieve feestcocktail. Met internationale namen als Danzel ‘Pump It Up’, Paradisio ‘Bailando’, Def Dames Dope met hun 90s hits ‘It's Ok, All Right’ – ‘Ain't Nothin' To It’, ‘Don't Be Silly!’, ‘Havin' A Good Time’ … komen de 90s en 00s weer helemaal tot leven. En met de beats van de DJ Wout, DJ Ward en Michael Schack trekt het Retro Kitsch Festival eveneens de dancekaart. Pat Krimson, de topper van Atmoz, sluit het festival af zoals hij alleen dat kan: met een knallende DJ-set!! Hier wil je toch ook komen feesten na deze bizarre periode.

En we konden het niet laten om nog een extra topper van mega party formaat toe te voegen. De Nachtegaal van het Zuiden! Snollebollekes komt voor het eerst naar Retro Kitsch Festival! Snollebollekes ’s Nederlands bekendste en populairste feestact, met meer dan 250 miljoen streams op YouTube en Spotify. Hij vult tegenwoordig meermaals direct uitverkochte zalen in Nederland met zijn eigen concerten. Snollebollekes beukt van festival tot koeienstal door de speakers met hits als Vrouwkes, Links Rechts, De Vloer is Lava, Non Stop Vol D’r Op!, …. En nu is België aan de beurt ;) Deze editie van RETRO KITSCH FESTIVAL mag je dus echt niet missen!

Tickets 35 euro
VIP 90 euro : aparte zone vlakbij het podium - aparte ingang - gratis parking - gratis vestiaire

Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Informations pratiques

Partage :
Encore plus d'événements Soirées > Divers
Encore plus d'événements Limburg
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement

Thématiques

Evénements les plus consultés

ID : 55313
Editer l'événement Espace administration