Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Halloween Lebbeke

  Traduction en français non disponible

  De jaarlijkse halloweentocht in Lebbeke komt “akelig” dichtbij!
  Op zaterdagavond 3 november organiseert Handbalclub Elita Lebbeke-Buggenhout voor de 18de keer hun Halloweentocht. Er worden griezels en gedrochten van allerlei allooi verwacht.
  De 5km lange wandeltocht trekt langsheen donkere wegen, met enge decors en verschrikkelijke monsters. In het griezeldorp aan de start en finish wordt gezorgd voor spektakel, food en drankjes om te bekomen of om de moed erin te drinken.

  “De laatste 10 jaar hebben we elk jaar tussen de 4500 en 6000 deelnemers. Daarmee zijn we het op één na grootste Halloween evenement van Oost-Vlaanderen” zegt Eric Boodts, oprichter en bezieler van de tocht.

  Het succes is te danken aan een 150-tal vrijwilligers van lokale verenigingen die zich elk jaar inzetten voor een hoge dosis griezelplezier, gemixt met professionele acts.
  “Elk jaar proberen we uit te pakken met iets nieuws. Dit jaar mag je dansspektakel verwachten van de populaire dansgroep shamodo-it uit Dendermonde en de urban dansgroep I Believe uit Lebbeke. Ook tijdens het wandelen wordt het bibberen en beven met o.a. Les Contes d'Asphaldt met de act “ottfried en odil “, Ook de prachtige wereld van Nyx en Nox kan je bekijken, ‘ de Ketel’, is in gevaar. Daarom zwerven deze twee trollen rond in de wereld van de mens op zoek naar de drie elementen die hen in staat stellen om magische steenkool te maken.
  Door deze in hun vreemde machine, de "Stoom Farfeleuse", te activeren, zullen ze in staat zijn om van de aarde een warme en magische plek te maken om daar te kunnen leven en hun wereld te redden.

  Deze tocht vertrekt en eindigt aan de Langestraat 110 in Lebbeke. Er is eveneens elke 15 minuten een gratis pendelbus voorzien met opstapplaatsen aan de Kerk van Lebbeke, de Flor Hofmanslaan (gebouwen gemeente) en aan de watertoren te Lebbeke. Er is voldoende parkeergelegenheid voorzien aan de opstapplaatsen. Starten kan tussen 17.30 u en 20.45 u.

  Voor dit Halloweenfeest wordt entree geheven. Kaartjes zijn online te koop of bij lokale handelaars. Kinderen onder 12 jaar betalen 4€. Een ticket voor een volwassene kost 6€. Ter plaatse betaal je 2 euro meer.
  De bezoekers worden uitgenodigd om zelf ook verkleed- geschminkt te komen.
  Het laatste nieuws en leuke teasers geven we weg via de Facebookpagina van Halloween Lebbeke. Voor praktische info kan u terecht op halloweenlebbeke.be.

  Photos de Halloween Lebbeke

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Activités diverses

  Autres événements : Denderbelle

  Recommandations