Breng kleur in je interieur

Stage / Cours » Ateliers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Breng kleur in je interieur

  Traduction en français non disponible

  Breng kleur in je interieur! Drie workshops over kleur.
  Over de inhoud?

  In de eerste workshop kleur leer je wat kleur precies is en hoe we kleur waarnemen. Je komt alles te weten over primaire, secundaire, tertiaire en complementaire kleuren. We laten je ontdekken dat er verschillende systemen van kleurmenging bestaan, zodat je zelf kleuren kunt maken. Ook in jou schuilt een kunstenaar! Tijdens deze workshop ga je zelf een kleurig 'colourboard' creëren.

  Tijdens de tweede workshop kleur leggen we jouw interieur onder het vergrootglas. Je kunt nu met de inzichten en tools die we je aanreiken de kleuren van je interieur gaan bepalen. Elke ruimte heeft zijn eigen DNA... Welke kleuren mag je gebruiken in dit interieur en welke zeker niet... Je leert hoe je een ruimte optisch kan beïnvloeden door kleur. De 'Do's en Donts' van kleur zeg maar... Door middel van leuke oefeningen krijg je inzicht in de kwaliteiten van je eigen ruimte.

  De derde workshop kleur maakt alles uitvoerbaar en overzichtelijk. Je leert hoe je praktisch aan de slag moet. We helpen je op weg zodat je een moodboard kan maken van je eigen interieur. Je leert tijdens deze sessie wat al die ingewikkelde kleurcodes betekenen. Je zult alle geheimen van een NCS kleurenwaaier leren ontrafelen en het Latijn van de schilder begrijpen. Nog enkele instructievideo's en je trekt huiswaarts als volleerde kleurconsulent(e).

  Voor wie zijn de workshops bedoeld?

  Voor wie zelf aan de slag wil gaan als kleurconsulent of je eigen interieur een frisse make-over wil geven. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om een workshop te volgen. Jong of oud, grijs of kleurrijk... Iedereen mag kleur bekennen.

  Je voordeel?

  De workshop kleur wordt georganiseerd in kleine en besloten groepen (ca 10 personen). Zo kunnen we u optimaal begeleiden tijdens de sessies. Na het volgen van de workshops zie je kleur helemaal anders en ben je in staat kleur toe te passen in een interieur. Je krijgt controle over stijl en sfeer. Je zult kleurencombinaties en moodboards kunnen creëren die 'raken'. Bovendien ontvang je een certificaat van deelname.

  Over de workshop tutor...

  Dario Medaer, Master in de Interieurarchitectuur deed jaren ervaring op in zijn vakdomein. Hij leert u hoe u op een 'atypische' wijze met kleur kunt omgaan. Als docent Interieurvormgeving weet hij concreet kennis over te brengen en cursisten enthousiast te maken.

  Wat is inbegrepen?

  Koffie, koekjes en de Wifi. Een 'goodiebag' met allerhande kleurentools, zoals kleurwaaiers en basismateriaal om te experimenteren is inbegrepen.

  Wat kan je zelf meenemen?

  Het kan zonder, maar best handig als je een laptop of tablet meeneemt. Potloden, Kleurpotloden, pastelkrijtjes, aquarelle, kleurstiften, een notaboekje, oude interieurmagazines.

  Wanneer?

  Telkens op zaterdag of woensdag. Vooraf inschrijven is verplicht. Genk: 24/11 en 1+8/12 – 13:30 tot 16:30u.

  Over de locaties?

  Genk: We geven deze reeks workshops binnen het inspirerende kader van de C-mine site in Genk. Er is ruime en gratis parkeer mogelijkheid en na afloop blijf je nog even plakken op een terrasje van één van de brasseries of in de nabijgelegen Vennestraat.


  Prijs? €65 per workshop €180 voor de volledige reeks.

  Cadeau geven? Kom eens origineel uit de hoek en geef iemand die het goed gebruiken kan, een workshop cadeau!

  Voorbehoud! We behouden het recht de workshops te annuleren indien er onvoldoende inschrijvingen worden genoteerd.

  Photos de Breng kleur in je interieur

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Stage / Cours

  Autres événements : Genk