Losse sessie bio-energetica

Stage / Cours » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Losse sessie bio-energetica

  Traduction en français non disponible

  Omdat ik uit ervaring weet dat het in de winterperiode niet zo makkelijk is om je te engageren voor een hele reeks (koude & donkere) winteravonden, geef ik tijdens de wintermaanden verschillende losse sessies. De eerste gaat door op dinsdag 27 november , de tweede op dinsdag 11 december en een derde op dinsdag 15 januari. Mocht er heel veel vraag komen, wordt er mogelijks nog een extra datum aan toegevoegd.

  Op dinsdag 22 januari start dan een nieuwe reeks van 10 lessen in de nieuwe zaal boven Kiné Consult op de Ottergemsesteenweg 209 te Gent.

  In deze sessies lichaamswerk gaan we de dynamiek tussen lichaam en geest verkennen en leren voelen hoe deze eigenlijk samen één geheel vormen. Door middel van oefeningen gaan we de spanningen in ons lichaam opsporen en bewust maken. Door middel van beweging en het gebruik van onze adem en stem gaan we ze losser maken zodat er weer ruimte ontstaat om je eigen energie en levensvreugde te laten stromen. De meer actievere stukken worden afgewisseld met momenten van introspectie, voelen en meditatie. Want het blijkt dat het voor veel mensen makkelijker is uit hun hoofd te komen na heel actieve bewegingen. De oefeningen komen uit de bio-energetica ontwikkeld door Alexander Lowen, aangevuld met mijn persoonlijke ervaring met lichaamswerk van de voorbije 15 jaar.

  Telkens van van 20u00 tot 22u00! Graag inschrijven via de link op mijn site of een mailtje naar : sandra@bodymindtherapie.be. De inschrijving is definitief als ik 20€ heb ontvangen op mijn rekening.

  Ik hoop jullie te mogen verwelkomen!

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Stage / Cours

  Autres événements : Gand

  Recommandations