Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Fischer-Z

  Traduction en français non disponible

  Fischer-Z denkt na meer dan 40 jaar muziek maken nog lang niet aan stoppen! De legendarische band rond John Watts, die z’n naam te danken heeft aan een term uit de statistiek, ontstond eind jaren ’70. Met hun unieke mix van rock, new wave en (post)punk slaagden ze er al snel in een heel eigen plek in het internationale muzieklandschap te veroveren. Hits als ‘So Long’, ‘The Worker’ en ‘Marliese’ staan in het collectieve geheugen gegrift.

  In 2017 bracht de band haar 20e langspeler ‘Building Bridges’ uit. Hiermee bewezen ze dat ze nog steeds tijdloze, geëngageerde songs schrijven die moeiteloos naast hun vroegere successen kunnen staan. Ook 2018 werd een goedgevuld jaar, met de release van de zogenaamde ‘F Card’ - een USB-stick boordevol muziek, (zeldzaam) livemateriaal, etc. - en alweer een nieuwe plaat op stapel. Die komt er uiteindelijk in 2019, 40 jaar na hun debuut ‘World Salad’, en krijgt de titel ‘Swimming In Thunderstorms’.

  Tussen de bedrijven door vonden ze de tijd om een datum te prikken voor een concert in Cactus Club. Verwacht je aan een perfect samengaan van oude hits en nieuw materiaal, met een stevige greep uit succesalbums ‘Word Salad’, ‘Going Deaf For A Living’ en ‘Red Skies Over Paradise’.

  Thématique(s) associée(s)

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  2020 en 100 événements : notre sélection par région

  Autres événements : Cactus Club

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Bruges

  Recommandations