Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Gratuit
 • Archive
 • A propos de Bal Pedal

  Traduction en français non disponible

  Trap samen met Flanders Classics & Studio Brussel het Vlaamse wielervoorjaar op gang!

  Smeer je kuiten in voor een heroïsche koers op rollen, schakel een versnelling hoger op de beats van je favoriete dj’s en trek al feestend de sprint aan naar het wielervoorjaar.

  ETAPPE 1: KOERS OP ROLLEN
  Vorm samen met je collega’s, medestudenten, wielervrienden, medesupporters... een wielerploegje van 4 en strijd voor eeuwige roem op de rollen. Of ga alleen de uitdaging aan tijdens de individuele tijdrit. De mannen van Kartje Kilo brengen verslag uit op geheel eigen wijze. Niemand minder dan Sir Bradley Wiggins zal het feest – letterlijk - op gang trappen samen met de Gentse burgemeester Mathias De Clercq en schepen van Sport Sofie Bracke. Wiggins, zelf geboren in Gent, geeft het startschot voor de Koers Op Rollen. Fans van Wiggins kunnen het wielericoon later op de avond ontmoeten tijdens een signeersessie.

  Om een mentale tik of chasse patate te vermijden, verwachten we je met zoveel mogelijk uitbundige supporters. Willen de benen niet mee? We reiken op het einde van de avond een prijs uit voor de origineelste wieleroutfit en beste supportersgroep.

  ETAPPE 2: FLITSEND WIELERFEEST
  Haal je beste dansmoves boven tijdens sets van DJ Shizzle le Sauvage, Deejay Mister T en Omdat Het Kan Soundsystem ft Average Rob. Sluit ‘en danseuse’ aan bij het peloton en laat Kunstencentrum Vooruit uit zijn voegen barsten. Remmen los en demarreren maar!

  GRATIS TOEGANG
  GRATIS Inschrijven voor de Koers Op Rollen kan via inschrijven@balpedal.be met vermelding van ploegnaam en contactgegevens ploegkapitein (naam en telefoonnummer). 4 fietsers per team.
   Individuele deelname? Hiervoor kan je inschrijven op de avond zelf.
  Schrijf je GRATIS in voor de party: www.balpedal.be

  PRAKTISCHE INFO
  Woensdag 27 februari
  Koers Op Rollen: 20u.
  Party: 22u.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Soirée

  Autres événements : Gand