Stoffen Spektakel

Marché et Brocante » Bourse

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Gratuit
 • Archive
 • A propos de Stoffen Spektakel

  Traduction en français non disponible

  De grootste stoffenbeurs van België, komt ook dit najaar weer naar de Oktoberhallen in Wieze. Damesstoffen, kinderstoffen, voeringstoffen, bruidsstoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, decoratiestoffen, tafelzeil: kortom, alles op het stoffen gebied kunt u hier vinden. Ook alle benodigdheden en fournituren om uw spullen te verwerken, zijn te vinden op dit evenement. Doordat er op zo’n evenement stoffendealers uit heel Nederland, België, Duitsland en/of Frankrijk zijn, wordt er een uniek aanbod gepresenteerd. Zo’n groot aanbod zult u nergens anders vinden!

  Op het Stoffen Spektakel wordt er door een regionale BERNINA naaimachine dealer gedemonstreerd hoe u het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste machines. Modevakscholen zijn soms aanwezig, om u te tonen hoe u nog beter uzelf kunt scholen in het verwerken van kleding.

  De toegang naar het Stoffen Spektakel is voor iedereen toegankelijk. Tevens is op ieder Stoffen Spektakel de toegang geheel gratis.

  Het kan, om wat voor reden dan ook, zijn dat een Stoffen Spektakel (vlak van tevoren) wordt afgelast. Controleer daarom voordat u afreist, altijd op de website of de Facebookpagina van Stoffen Spektakel voor veranderingen.

  Voor meer informatie of vragen kunt u terecht op www.stoffenspektakel.nl.

  Photos de Stoffen Spektakel

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Oktoberhallen

  Autres événements : Marché et Brocante

  Recommandations