Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de PAW Patrol Live!

  Traduction en français non disponible

  Spectaculair, groots en meeslepend: de succesvolle, internationale theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ komt deze zomer naar Vlaanderen. Deep Bridge brengt in samenwerking met Van Hoorne Entertainment de enorm populaire pups, bekend van Nick Jr., naar Oostende.
  Klaar voor actie? Na het grote succes van de pre-school serie PAW Patrol op tv kan het niet uitblijven: voor de allereerste keer staan de ongekend populaire PAW Patrol Pups op de Vlaamse podia. In de spectaculaire familieshow ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ nemen de heldhaftige pups het publiek mee op een spannend, muzikaal avontuur.

  HET VERHAAL

  In ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden?
  Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups.

  PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Kursaal

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Recommandations