Brasschaatse huisvrouwen Succesherneming

Théatre / Spectacle » Humour / Comédie

Informations pratiques

A propos de Brasschaatse huisvrouwen Succesherneming

Traduction en français non disponible

WEGENS GROOT SUCCES! HERNEMING BRASSCHAATSE HUISVROUWEN

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast, passend bij hun stand weliswaar. Het begon vrij onschuldig met een onbekende spreker die een lezing kwam geven over de helende kracht van geranium-olie, het ging echter steeds in stijgende lijn, want de ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere.

Vanavond is het de beurt aan Kirsten Godevaart (vrouw van een invloedrijke antiquair). Ze is in haar nopjes want haar mistery guest daar kan geen enkele ‘vriendin’ aan tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd en van champagne voorzien beginnen de speculaties.

En dan komt het moment suprème .… En wat blijkt, Octavia heeft niet gelogen! Het blijkt een man te zijn met internationale allure (Ronn Moss) . De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft Octavia dit kunnen klaarspelen?

Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende ‘vriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist.

Deze voorstelling ging in première op 8 september 2017 en werd door pers en publiek zeer enthousiast onthaald. In Theater Elckerlyc te Antwerpen stond deze voorstelling 3 weken voor volle zalen daarna volgde een korte toer. Maar de vraag bleek groter dan het aanbod. Daarom besloot Het Prethuis deze ‘hit’-komedie te hernemen wegens succes!

Met natuurlijk opnieuw Ronn Moss (‘Ridge’ uit ‘the bold and the beautiful’) als zichzelf. Hij was zeer enthousiast over de eerste run en was ook vragende partij voor deze herneming! Hij is in elk geval goed omringd door een Vlaamse TOP-cast: Myriam Bronzwaar, Leen Dendievel, Kader Gürbüz, Katrien De Becker, Martine De Jager en Guillaume Devos.

BOEK NU UW VIP-ARRANGEMENT!

3 consumpties naar keuze
Vestiaire
Parking in de INDIGO parking aan de Nationale bank (gedurende 4 uur)

Photos de Brasschaatse huisvrouwen Succesherneming

Thématique(s) associée(s)

Commentaires

Cliquez pour evaluer
Encore 0 caractères avant d'envoyer
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
Auteur : ()
Deconnectez-vous pour changer de profile
Afficher plus de commentaires

Les one man shows à voir absolument

Autres événements : Theater Elckerlyc

Autres événements : Théatre / Spectacle

Autres événements : Anvers

Recommandations