Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Blackwave

  Traduction en français non disponible

  OPGELET - Ticketverkoop beperkt tot 250 tickets

  East Coast of West Coast? Nee hoor, de meest broeierige hiphop rijpt dezer dagen onder de lichtjes van de Schelde in de vorm van blackwave.: gemarineerd in laidback jazz en soul, urban, groovy en verdomd sexy.

  Live geruggensteund door een horde topmuzikanten van het Antwerpse Conservatorium, tapt blackwave. uit het glimmende vaatje van R&B- en hiphopgrootheden als The Roots, De La Soul, A Tribe Called Quest of Mos Def. Producer Willem Ardui en rapper Jean Atohoun houden het tempo laag, de vibe bewust nonchalant en de sfeer chill. Met hun meer dan ontwapenende debuutalbum ‘Mic Check’ (2017) grijpt blackwave. terug naar die typische nineties-feel van hun helden.

  Maar blackwave. is meer dan een nostalgische retrotrip. Ardui en Atohoun eren hun voorgangers, maar hebben een duidelijke eigen smoel. Jazzy keys, funky baslijntjes, en smeuïge soulvolle trompetjes zorgen voor heerlijk heupmeewiegende downtempo-popsongs… Ten bewijze Elusive (Still), één van de lekkerste oorwurmen van vorige winter én tijdenlang prijsbeest in De Afrekening. De chemie tussen de koperblazers, drummer, pianist en gitaristen is bezwerend, en blackwave. presenteert zich – ondanks hun nog vrij korte carrière – als een uitstekende professionele live act!

  Lekker afgekruide zinnenprikkelende neosoul: Compton… euhmm… Antwerpen represents!

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Audenarde

  Recommandations