De Lassies Vechten om een been

Théatre / Spectacle » Divers

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de De Lassies Vechten om een been

  Traduction en français non disponible

  Na hun eerste succesvolle revue trekken De Lassies, alias Jelle Cleymans en Sam Verhoeven, opnieuw naar de Vlaamse podia. Maar dit keer niet meer met een revue.

  Na drie jaar onafgebroken toeren hebben ze het allemaal wel gezien: de glitter, de glamour, de champagne, de kaviaar … Dit keer willen ze sober, ingetogen en met een sérieux die zelfs Herbert Flack doet verbleken, een ode brengen aan het Vlaamse lied, de smartlappen, de kleinkunst en het cabaret.

  Maar net voor de start van de voorstelling gebeurt er iets wat al hun plannen overhoop gooit … Moet Jelle dan toch maar zijn alom bekende, flauwe moppendoos bovenhalen? Dient er toch een spontaan meezinglied-je te berde gebracht worden? Zullen de Lassies spontaan in tapdansen moeten uitbarsten? Of moet Sam alsnog een grote verdwijntruc uitvoeren? ‘De Lassies vechten om een been’ staat garant voor een middag vol nostalgie, humor en meezingers.

  Sam Verhoeven en Jelle Cleymans zijn al jaren vrienden. Ze weten dus van elkaar dat ze een zwak hebben voor Nederlandstalige liedjes. En als ze heel eerlijk zijn; vooral voor die songs die een beetje vergeten zijn. Samen met topmuzikant Pol Vanfleteren vormen zij De Lassies.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Gemeenschapscentrum De Wouwer

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Ravels