Skecth 2 door Bert of Roy op Zomer van Antwerpen

Théatre / Spectacle » Festival

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Skecth 2 door Bert of Roy op Zomer van Antwerpen

  Traduction en français non disponible

  ‘Sketch 1’ leverde het bewijs: voor een grappige, fantastische en absurde theaterervaring heb je niet meer nodig dan een fiets en twee uitstekende acteurs. In ‘Sketch’ 2 doen Bert Haelvoet en Roy Aernouts er nog een schepje bovenop. Met dit keer een glanzende hoofdrol weggelegd voor een kartonnen doos met sjaals.

  Het verhaal begint bij een waargebeurde anekdote van onze twee helden in Parijs, waarbij één van hen bij het verlaten van bar ‘Le Gallia’ zijn sjaal vergeet. De ander probeert dit probleem op te lossen, maar al snel wordt duidelijk dat dit er eigenlijk weinig toe doet.

  Want even later gaat het over het verschil tussen muildieren en muilezels, over hinniken en grinniken, en houdt Bert een pleidooi voor onze moedertaal, hoewel die toch nog niet voor àlles een woord blijkt te hebben gevonden.

  Met virtuoos taalgevoel vertelt dit komisch duo een verhaal vol spraakverwarring, filosofische hoogstandjes en lachwekkende non-discussies. ‘Sketch 2’ is groots in zijn kleinheid, complex in zijn ongecompliceerdheid maar bovenal ongelooflijk vermakelijk theater.

  Bert en Roy ontvangen je in een oud parochiezaaltje. Daar neem je plaats op comfortabele theaterstoelen. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar.

  We voorzien op specifieke data luisterondersteuning voor doven/slechthorenden. Contacteer samuel@zva.be voor meer informatie.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Berchem

  Recommandations