Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Gent Art Fair

  Traduction en français non disponible

  Kunstbeurs voor iedereen

  Gent heeft een lange traditie van kunstbeurzen in Flanders Expo Gent. De Franse organisator Art3f gaat de uitdaging aan en organiseert haar eerste Internationale beurs voor hedendaagse kunst van 26 tot en met 29 september in Hal 8 van Flanders Expo.

  Art3f verzamelt 80 nationale en internationale galleries en belooft een mooie combinatie van blikvangers, betaalbare werken en een brede staalkaart van de actuele kunst. De organisatie staat bekend voor haar kunstbeurzen en was eerder in Antwerpen en Brussel te gast. Nu dus ook voor het eerst in Gent.

  Kunst voor iedereen
  Tijdens Gent Art Fair kan je zorgeloos genieten. Het indrukwekkende aanbod van de galleries omvat alle hedendaagse kunstvormen, van schilder- en beeldhouwkunst tot fotografie en keramiek. Het breedst mogelijke spectrum aan hedendaagse kunst van de jaren 50 tot nu van expressionisme, abstracte kunst, art brut over naïeve kunst, kinetische kunst, popart, minimalisme, nouveau réalisme, vrije expressie, bad painting, graffiti tot postgraffiti …

  Gent Art Fair biedt kunst voor elk budget. Uiteraard zijn er prijzige topstukken van gerenommeerde kunstenaars, maar daarnaast hangt er ook een kwalitatieve selectie aan betaalbare werken. Een werk mee naar huis nemen blijft dus niet voorbehouden voor de happy few.

  Kinderen thuislaten verboden!
  Kinderen thuislaten zou zonde zijn. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten in de kids happeningzone en zich met penselen, borstels en kleuren uitleven op doek. De gratis workshops worden begeleid door professionals.

  Fijne omkadering
  Even uitblazen? Dat kan in de ruime centrale bar. De warme sfeer hoort bij een bezoek aan Gent Art Fair. Tijdens de officiële vernissage op donderdag 26 september zorgen swing- en jazzbands voor extra ambiance.

  Photos de Gent Art Fair

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Salon / Foire

  Autres événements : Gand