Johan Verminnen Plankenkoorts

Concert » Chanson néerlandophone

Informations pratiques

A propos de Johan Verminnen Plankenkoorts

Traduction en français non disponible

De positieve stress van een artiest, alleen in zijn kleedkamer, de niet te temmen gedrevenheid om elk con-cert telkens opnieuw alles uit de kast te halen, zeg maar de ‘Plankenkoorts’ – zelfs na vijftig jaar carrière - zijn het uitgangspunt voor de nieuwe tournee van Johan Verminnen.

Want sinds kort is het vijftig jaar geleden dat de zanger officieel zijn loopbaan begon: in 1969 werd de piep-jonge spring-in-‘t-veld op nauwelijks achttienjarige leeftijd laureaat van de wedstrijd ‘Ontdek de Ster’, zeg maar ‘The Voice van Vlaanderen’ die de toenmalige openbare omroep in die jaren organiseerde. Dat leverde hem zelfs een aardige aanmoediging op van jurylid Toon Hermans. De rest is geschiedenis, weliswaar een erg rijkgevulde geschiedenis.

En zo presenteert de nieuwe tournee de grootste successen en de belangrijkste liedjes uit Verminnens loop-baan. Eens te meer zal het publiek bovendien kunnen beleven hoe kwaliteitsvol zijn vaste begeleidingsband klinkt.

‘Plankenkoorts’: weer zal het publiek zich elke avond onvoorwaardelijk laten onderdompelen in het warme bad van vertrouwde klassiekers en heel recente pareltjes. Proost! Op vijftig jaar Johan Verminnen!

Met: Johan Verminnen (zang en commentaar), Bert Candries (gitaren, bas), Leo Caerts (klavieren), Gert Meert (percussie, drums), Raph Schillebeeckx (gitaren), Paul Flush (hammond, klavieren) en Jan De Troyer (licht en geluid).

Commentaires

Cliquez pour evaluer
Encore 0 caractères avant d'envoyer
En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
Auteur : ()
Deconnectez-vous pour changer de profile
Afficher plus de commentaires

Autres événements : Gemeenschapscentrum De Wouwer

Autres événements : Concert

Recommandations