Micromix Late Night met Matthias Lens, Laura Lynn, Willy Sommers, De Romeo's en Joeri Loos (De Mol)

Concert » Chanson néerlandophone

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Micromix Late Night met Matthias Lens, Laura Lynn, Willy Sommers, De Romeo's en Joeri Loos (De Mol)

  Traduction en français non disponible

  VFG Limburg stelt met trots de 2e editie van MICROMIX LATE NIGHT voor, een evenement voor iedere muziekliefhebber, op woensdag 23 oktober 2019 in De Limburghal te Genk.

  We stellen je dan ook met trots ons avondvullend programma voor
  Stipt om 19u30 vliegen we erin met ‘Het is geen feest als MATTHIAS LENS niet is geweest !’. Verslingerd aan het accordeon zal Matthias zijn status van ‘Vlaamse kroonprins van de ambiance’ helemaal waar maken. Hij zit vol verrassingen en is steeds de gangmaker op het feest.

  De Limburghal zal op zijn grondvesten daveren, want daarna is het de beurt aan dé Schlagerkoningin, niemand minder dan LAURA LYNN ! Haar single “Je hebt me duizendmaal belogen” werd een instant-mega-super-knal-hit, waarna al snel vele feel-good meezingers als “Arrivederci Hans”, “Jij doet de wolken verdwijnen”, … volgden. Speciaal voor ons heeft ze, samen met Matthias, nog enkele leuke verrassingen in petto !

  WILLY SOMMERS zette Pukkelpop volledig op z’n kop, maar nu maakt de koning van het Vlaamse lied tijd voor ons feestje ! Meer dan 40 jaar brengt hij hit na hit uit. Met een mix van polonaise, klassiekers en ambiance doet hij de zorgen vergeten en krijgt hij iedereen uit zijn stoel ! We verwachten dan ook een polonaise als hij zijn hit ‘Laat de zon in je hart’ inzet …

  Om deze editie spectaculair af te sluiten hebben we dit jaar gekozen voor toppers DE ROMEO’S,
  want zij zijn en blijven… 100% FEESTGARANTIE! Davy, Chris en Gunther staan intussen al 15 jaar op de planken als De Romeo’s en weten als geen ander om een publiek te entertainen. Smeer alvast jullie stem om voluit mee te brullen met hun grootste hits.

  Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 19u30 tot 22u (deuren open om 18u30) genieten van een show boordevol ambiance.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Genk

  Recommandations