Tentoonstelling: Christine Vanoppen en Wouter Bolangier

image - Tentoonstelling: Christine Vanoppen en Wouter Bolangier

A propos

VAN 28 SEPTEMBER TOT 21 DECEMBER

Het artistieke werk van Christine Vanoppen spreidt zich over diverse toepassingsgebieden waarbij de grenzen aan mogelijkheden permanent verlegd worden. Ze experimenteert met diverse technieken en materialen. Ze haalt haar inspiratie uit zowel architecturale als uit de natuur opgebouwde structuren. Christine speelt vaker met een dualiteit: open/gesloten; vasthouden of blootgeven; verbergen of onthullen. Al haar realisaties worden gekenmerkt door een hoge technische kwaliteit en een uitgesproken persoonlijke esthetische schoonheid. Intens onderzoek en experiment maken dat haar beeldtaal permanent evolueert. Vanoppen is een ontwerpster, een uitvoerder pur sang. Haar creativiteit lijkt wel onbegrensd.

Wouter Bolangier (1964) begon vanaf zijn zestiende met glas te werken. Vandaag de dag maakt hij voornamelijk werken met glas, roestvrij staal en rubber.
Ze voeren ons naar een wereld waar de dingen stil lijken te staan, maar vervuld van eindeloze schitteringen, weerspiegelingen en kleurschakeringen op een betoverende manier opnieuw tot leven komen. Tegelijk voel je een grote broosheid. Elk schijnbaar stabiel moment is illusoir.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Expos > Galerie
Encore plus d'événements Limburg
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 105888
Editer l'événement SEO Espace administration