Salon international d'art contemporain

Salon / Foire » Salon / Foire

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Salon international d'art contemporain

  Traduction en français non disponible

  De internationale beurs voor hedendaagse kunst Art3f strijkt in het weekend van 15 tot 17 november voor het vierde jaar op rij neer in Paleis 1 op de Heizel. Met bijna vierduizend kunstwerken bij meer dan 150 exposanten is er voor elk wat wils.

  Het aanbod op de beurs omvat alle hedendaagse stromingen van figuratieve en abstracte kunst over popart, streetart, fotografie en keramiek. Art3f onderscheidt zich ook van andere kunstbeurzen door de aanwezigheid van tal van kunstenaars en vakmensen uit de hele wereld, en wil daarmee uitwisseling centraal stellen.
  Ook kunstliefhebbers met kleine budgetten komen aan hun trekken. Natuurlijk vind je er topstukken van gerenommeerde kunstenaars maar ook kwaliteitsvolle kunst aan betaalbare tarieven. Een werkje mee naar huis nemen blijft dus niet voorbehouden voor de happy few.

  Jazzmuziek en liveoptredens zorgen voor sfeer. In een speciaal ingerichte happening zone kunnen kinderen hun creativiteit uitleven dankzij de beschikbare penselen, kwasten, verf en doeken.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Brussels Expo (Heysel)

  Autres événements : Salon / Foire

  Autres événements : Laeken

  Recommandations