MADE IN KWAKKABA + Installatie Hamertje Tik

image - MADE IN KWAKKABA + Installatie Hamertje Tik

A propos

Zonzo Compagnie & ROESTgroep - MADE IN KWAKKABA
Theatermaakster Silke Melis en muzikant Alec De Bruyn verzamelden oud en vergeten speelgoed. Ze bekeken het met een frisse blik, zetten het op z’n kop, draaiden het binnenstebuiten, schudden ermee, bliezen erop en gaven het een nieuw leven in plaats van een plek op de afvalberg.
Elke afgedankte furby, wegkwijnende teddybeer of batterijverlangende Casio kreeg, dankzij de voorstelling, recht op een tweede verwondering. Een woordeloos muzikaal verhaal over de wonderlijke reis van een badeendje! Na afloop van de voorstelling sluit je aan bij ‘Hamertje Tik’.
Diederikes Toko (NL) - Hamertje Tik
Ontdek de verschillende huisjes op het pleintje ‘Hamertje Tik’. Via spannende straatjes beweeg je je van een gek huisje naar een klein schuurtje. En daar kan van alles gebeuren.
Bouw zelf een muurtje. Of tik een brief op een ouderwetse typemachine, stop ‘m in een envelop en doe hem op de post. Met zandlopers zie je hoe de tijd verstrijkt. Welke bonen kun je allemaal fijnmalen? Is er een sleutel verdwenen? Vind hem dan terug met een magneet.
‘Hamertje Tik’ sluit aan op de voorstelling ‘MADE IN  KWAKKABA’. Eerst ga je naar de voorstelling, daarna bezoek je de installatie.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles > Professionnel
Encore plus d'événements Oost-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 105925
Editer l'événement SEO Espace administration