image - Ongehoord

A propos

Guga Baul haalt zijn beste stemimitaties naar boven, deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zo typerend zijn voor de geïmiteerde artiest dat ze net door hemzelf zijn gemaakt. ‘Ongehoord!’, want zelfs de geïmiteerde artiesten hebben hun nummer nog nooit gehoord. Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer.
Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast bij het horen van de eerste demo’s dat hij meteen aan de productie van deze plaat begon. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Beschouw Jean dus gerust als de ‘vijfde Beatle’ van Studio Guga. En let op wanneer je de volgende keer naar de radio luistert, want wie weet hoor je niet de echte artiest maar een nieuwe hit van Studio Guga!
In de pers:
‘Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers. […] Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.’ (Het Nieuwsblad)

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles > Professionnel
Encore plus d'événements Oost-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd´hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 105924
Editer l'événement SEO Espace administration