Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Le dîner

  Traduction en français non disponible

  Een muzikale familievoorstelling vol fysiek theater, circus en verrassende objectmanipulatie

  Eén tafel, drie protserige heren en één diva.
  Het select gezelschap komt samen om een avond ‘en grand chique’ door te brengen, geheel volgens de etiquette. Het diner wordt echter voortdurend onderbroken door onvoorziene gebeurtenissen; gerechten komen tot leven, objecten zweven door de kamer, vreemde personages verschijnen.
  Toch blijven de zelfingenomen aristocratische gasten stijlvol doen alsof er niets aan de hand is, zelfs wanneer de muren om hen heen afbrokkelen. Zolang ze het dessert maar halen!
  Het gevaar loert echter om de hoek …

  Geïnspireerd op o.a. de films ‘Le charme discret de la bourgeoisie’ (Luis Bunuel) en ‘8 ½’ (Frederico Fellini) nestelen een crème aan internationale circusmensen zich letterlijk aan een tafel en steken op geestige manier de draak met schone schijn, hebzucht en machtswellust.

  Doble Mandoble werd in 2007 opgericht door tweelingbroers Luis Javier en Miguel Angel Cordoba Pelegrín, die reeds jarenlange ervaring hadden in de disciplines magie, circus en acrobatiek. Ze toerden o.a. 5 jaar met de show ‘La Familia Rodriguez’ van Hopla Circus. Voor hun eigen creaties binnen Doble Mandoble ontvingen ze verschillende prestigieuze internationale onderscheidingen.

  Andrea Fidelio is een veelzijdig kunstenaar. Hij legt zich toe op fysiek theater, cabaret, straattheater, circus, performance en videowerk. Naast zijn eigen creaties, werkt hij regelmatig voor diverse theaters en gezelschappen als Teatrino Clandestino, Pietro Babina, Living Theatre, Open, Cristina Rizzo en Fabrizio Favale.

  Angela Malvasi begon haar artistieke carrière in het theater, maar focuste later op hedendaagse dans. Ze deed professioneel onderzoek naar de traditionele Indiase dansen als de Gotipua-dans, Chhau-stam en Kalaripayatu krijgskunst. In Rome studeerde ze tevens Commedia dell’Arte en volgde ze cursussen clownerie.

  Gonzalo Alarcón was te zien in ‘De Daltons’ (KOPERGIETERY en Cie Pol & Freddy). Hij werkt al jaren binnen de internationale circuswereld, o.a. voor het Belgische geprezen circusgezelschap Hopla Circus, Sistema-T en Cie Pol & Freddy. Hij vervolledigde zijn opleiding in de Clownerie aan het Centre National des Arts du Cirque
  (CNAC). In zijn werk richt hij zich specifiek op de kunst van de Clownerie en de Burlesque.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : CC Zwaneberg - Schouwburg

  Autres événements : Événement pour enfants

  Autres événements : Heist-op-den-Berg

  Recommandations