Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Ma tache/Vlekje (4+)

  Traduction en français non disponible

  Vandaag is het haar verjaardag! 

  Maar echt gelukkig is ze niet. Want ook nu is haar kamer netjes zoals het hoort, is haar kledij keurig als het hoort, is haar fantasie beperkt als het hoort. Wat zou ze dat eens graag anders willen… 

  En dan smelt de lichtzekering. Paniek, of toch niet, want het avontuur kan echt beginnen: nu komt er plots bezoek voor haar verjaardag. Van een vreemde weliswaar. Of, bij nader toekijken, is die vreemde helemaal niet zo vreemd als ze dacht… 

  Ma tache/Vlekje is een visuele reis, zonder woorden, naar het fantastische rijk van de schaduw, daar dus waar het spelen en de ver-beeld-ing de koningin te rijk zijn. 

  De voorstelling werd geselecteerd voor FAMFEST Festival in Chili, won de juryprijs op FITC, het internationale jeugdkunstenfestival in Boekarest en op het KOTOR Festival in Montenegro. 

  Na Company Nyash, Une Tribu Compagnie, Cie. Féliciette Chazérand, Tof Théâtre, Compagnie 3637, Anneau Théâtre en La Tête à l’Envers kijken we ook dit seizoen graag over de zuidergrens en nodigen met Compagnie O Quel Dommage en Quand je serai Grand-e weer twee Waalse gezelschappen uit. 

  Artistieke leiders Justine Moreau en Clara Lopez  rengen visueel en fysiek theater dat een snuif clownerie, een scheut absurdisme en een hap poëzie met elkaar verbindt.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Événement pour enfants

  Autres événements : Hasselt