LABOTANIK (0-24 maanden)

Théatre / Spectacle » Professionnel

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de LABOTANIK (0-24 maanden)

  Traduction en français non disponible

  Zaaibedden om door te kruipen, lablabboonstruiken en waaibloemen. Arbonkels en kamperfoelie. Een paradijsje om te ontkiemen en te bloemen. Kruipen, rollebollen, grijpen, ontluiken en snuisteren. Een muzitoop voor baby’s en hun zorgzame tuiniers: welkom in LABOTANIK!

  In LABOTANIK hangt muziek in de bomen, ritselen dansers tussen de bladeren, is het uitzicht prachtig. Maar vooral… het is er altijd anders. LABOTANIK is een weelderige kunstentuin waar alles en iedereen mag groeien en bloeien. In deze tuin worden kleine kinderen iets groter. Samen met hun ouders of begeleiders proeven ze er van muziek, beweging of beeld. Ze kunnen zitten, liggen of rondkruipen. Ze mogen meezingen, trommelen, dansen, lachen, klappen. Ze mogen kijken en luisteren, maar zeker ook aankomen. Deze tuin gaat over samen ontdekken en beleven.

  Na Niet drummen, Ceci n’est pas un livre en het wondermooie Nocturama, dat in première ging op Krokusfestival 2018, komt Theater De Spiegel, gespecialiseerd in voorstellingen voor de allerkleinsten, weer naar Hasselt. Deze keer brengen ze een heuse kunstzinnige groeiplaats mee voor heel klein en iets minder klein!

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Centre culturel d'Hasselt

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Hasselt

  Recommandations