Moose Bar XXL Editie 2020

Activités diverses » Animations

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Moose Bar XXL Editie 2020

  Traduction en français non disponible

  2e MOOSE BAR XXL-editie op 7 en 8 februari in het Sportpaleis
  MOOSE BAR XXL is terug! De onvergetelijke eerste editie van de grootste après-skiparty van het land krijgt een vervolg in 2020 met maar liefst 2 avonden!

  Vrijdag 7 en zaterdag 8 februari wordt het Sportpaleis opnieuw één bruisende après-skistube met top nationale en internationale artiesten en natuurlijk de ondertussen legendarische MOOSE BAR-residents! “Bij de eerste editie waren Willy Sommers, De Romeo’s, DJ Paul Elstak en onze Anton aus Tirol-vriend DJ Ötzi weergaloos en die muzikale line-up wordt doorgetrokken bij de komende editie”, beloven de organisatoren.

  Na een uitgebreid onderzoek omtrent de 1e editie bleek dat het publiek razend enthousiast was (of er zich amper nog iets van herinnerde), maar dat het wel wat druk was. En omdat de organisatoren uiteraard luisteren naar hun Moose-fanaten, zal er de volgende keer niet één maar twee dagen ‘viel spass gemacht’ worden in het Sportpaleis, dat uiteraard weer volledig omgebouwd wordt tot één grote skihut! Herinner jij je de skiliften, 3 centrale bars op het middenplein, 150 lopende meter toog, de halve liters bier en bijbehorende schnaps, de obers gekleed in authentieke lederhosen, Dirndls en Heidi-in-Tirol jurkjes,…? De volgende keer wordt het nog wat ‘toller’, zotter en spectaculairder, maar zorgen de organisatoren zeker ook voor genoeg dansruimte, want daar draait het natuurlijk allemaal om, ‘tanzen ja’! Kortom, 2 avonden die je niet kan en mag missen, want dit wordt dé party van het jaar in het Sportpaleis!

  Kaarten kosten 39,99 euro.

  Kaarten inclusief busvervoer: 59,99 euro

  uit Kortrijk
  uit Gent
  uit Hasselt
  uit Leuven
  uit Mechelen

  Via de ticketknop kan je je tickets bestellen of tickets met drankvouchers ter waarde van 30, 60 en 90 euro.
  Drankvoucher t.w.v. 30 euro los van je tickets? Bestel hier!

  Kom je in groep? Bestel tot 50 personen online. Wil je graag een aanspreekpunt? Neem dan contact op via groepen@sportpaleisgroup.be.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Palais des Sports d'Anvers

  Autres événements : Activités diverses

  Recommandations