Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Mia Kermis

  Traduction en français non disponible

  Het Boze Wolffestival brengt spannend visueel theater in een uitgebreide reeks aan niet te missen voorstellingen. Tijdens de maand maart kan je in negen Vlaams-Brabantse cultuurcentra terecht voor het strafste figurentheater, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

   

  Vlakbij het huis van Stefanie Claes is een vondelingenschuif. Het is een plek die haar mateloos fascineert en die ze probeert te begrijpen. Het beeld van een pasgeboren kind dat werd losgemaakt van zijn/haar wortels leek haar een begin voor een belangrijk verhaal. Doorheen haar zoektocht kwam ze terecht bij oude stadsarchieven en daarin vond ze de zin ‘een vondeling heeft strikt genomen geen verleden’. Maar iedereen komt toch ergens vandaan? 'Mia Kermis' is een ode aan alle vondelingen die ooit hebben geleefd en een ode aan de verbeelding en de nieuwsgierigheid
  naar onze oorsprong.

  Aan de hand van een leger zelfgemaakte poppen en tekeningen vertelt Stefanie Claes het beeldende woordeloze verhaal van Mia Kermis, een kind dat opgroeit en op zoek gaat naar haar eigen begin om zo te kunnen groeien. Het resultaat is een intieme miniatuurvoorstelling voor volwassenen waarbij tieners welkom zijn.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : 30CC/ Wagehuys - Kapel Romaanse Poort

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Louvain

  Recommandations