All the Sex I've Ever Had

Théatre / Spectacle » Professionnel

Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de All the Sex I've Ever Had

  Traduction en français non disponible

  Een open gesprek over liefde, lust, seks en romantiek, gebracht door een geselecteerde groep 65-plussers: dat is het concept van deze voorstelling. In ‘All the Sex I’ve Ever Had’ vertelt het panel honderduit over hun eerste keer, wat het betekent om een geliefde te verliezen, wat romantiek is voor hen, hoe ze liefde en lust beleven op latere leeftijd.

  De Duits-Canadese groep Mammalian Diving Reflex staat bekend om zijn prikkelende performances. Door het publiek samen te brengen in niet-voor-de-handliggende, vaak ludieke situaties is de garantie voor een aparte vorm van entertainment. Bij hun vorige passage in Vooruit openden ze een kapperszaak, die werd gerund door acht- tot twaalfjarigen.

  Deze keer is het dus de beurt aan 65-plussers, die ongegeneerd met het publiek en met elkaar hun hun romantische en seksuele levenservaringen delen. De sprekers vertellen open over hun persoonlijke leven, onverwachte zwangerschappen en de dood van hun geliefden. In deze door jeugd geobsedeerde maatschappij schuift ‘All The Sex I’ve Ever Had’ ouderen opnieuw naar voor als wijze raadgevers.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Théatre / Spectacle

  Autres événements : Gand