image - Dead Man Ray

A propos

Na een pauze van maar liefst 16 jaar verzamelden Rudy Trouvé en Daan Stuyven hun kompanen van Dead Man Ray om redelijk onverwacht een reünie aan te kondigen. Na een eerste uitverkochte show in de ab volgde eerst een ep en nadien ook een plaat, hun vierde, getiteld ‘Over’.

Dead Man Ray werd bij oprichting al een supergroep genoemd en maakte eind jaren ’90 furore met de culthits ‘Chemical’, 'Copy of ’78’ en ‘Woods’ uit hun eerste platen ‘Berchem’ en ‘Trap’. Hun derde plaat ‘Cago’ werd in 2002 opgenomen in Chicago bij Nirvana- en Pixies-producer Steve Albini. Daarna hield Dead Man Ray het voor bekeken.

Daan Stuyven kende een succesvolle solo-carrière. Rudy Trouvé, toen al ex-dEUS richtte zich nog meer op zijn schilderkunst maar bleef actief in verschillende bands zoals Kiss My Jazz. Karel De Backer ging drummen bij o.a. Flip Kowlier maar ook Kapitein Winokio, gitarist Elko Blijweert speelt in tal van bands al Gruppo Di Pawlowski en zijn eigen Franco Sanit De Bakker. Wouter Van Belle werd één van de bekendste producers van ons land.

Dit najaar is Dead Man Ray te zien in een select aantal clubs waaronder natuurlijk De Zwerver.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Pop / Rock / Pop-Rock
Encore plus d'événements Oostende
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 107813
Editer l'événement SEO Espace administration