Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Husky Bar

  Traduction en français non disponible

  De Husky Bar is een samenwerking tussen de Gentse Winterfeesten en RAY, het glazen paviljoen naast de Sint-Niklaaskerk. Centraal gelegen tussen het reuzenrad op de Korenmarkt, de ijspiste onder de Stadshal en geruggesteund door de feeërieke gotische kerk waar het Land Van Wijs doorgaat, is de Husky Bar het ideale meetingpoint om elk kerstmarktbezoek op de gezelligste wijze te starten.
  Rode draad in de Husky Bar is zijn de muzikale en decoratieve vibes van de late seventies en de early eighties. De dagelijks geprogrammeerde dj’s zorgen telkens voor de juiste ambiance. De glühweins, warme chocomelks, jenevertjes en nog veel meer geven dat extra duwtje naar de leuke après ski-sfeer.

  ontdek onze formules
  Kom je in groep, verjaar je op kerstdag of wil je de ideale eindejaarshappening organiseren voor klanten, werknemers of collega’s, voor alles hebben we op maat gemaakte winterpakketten klaar.

  B2B WINTERPAKKETTEN

  Geef je businessevent een buitengewone uitstraling, in het hart van het historische Gent, tijdens de gezelligste periode van het jaar.

  Dé ideale eindejaarshappening voor uw klanten, partners of collega’s, of de perfecte nieuwjaarsdrink, we verzorgen het graag en met veel enthousiasme tot in de kleinste puntjes, van A tot Z.

  Voor elk wat wils is ons credo en alles kan op maat ons motto.

  We bedachten alvast enkele leuke pakketten die in combinatie met de historische ligging van de Husky Bar en de gezelligste kerstmarkt van Vlaanderen voor een onvergetelijke ervaring zullen zorgen.

  Wat valt er te doen

  Dagelijks dj’s - Nostalgie met een vleugje nu
  Winterse temperaturen vragen naar warme klanken (en dranken). ‘Gent’s finest dj’s’ zorgen dagelijks voor herkenbare, good vibes muziek. Seventies, eighties & nineties. Soul, funk & disco. Urban old & new. In Husky Bar gaan we telkens voor een leuke retro ambiance.

  Fun stuff - Winter- en kerstvibes
  All I Want For Christmas Tribute, een Ugly Christmas Sweater Night, Après Ski, Vlaamse Meezingers Avond, … De hele maand december en de eerste week van januari zorgen we niet enkel voor de leukste muziek, maar ook voor een hele resem toepasselijke thema-avonden.

  Sociaal - Het warmste jaar
  In samenwerking met Puur Gent, de Gentse Sfeergebieden en KRAS vzw zetten we de actie ‘SHOP & SHARE’ op, waar we iedereen oproepen tijdens het kerstshoppen en vooral ook elke shoppingzondag van 2019 tot de volgende winterfeesten een extra cadeautje te kopen. Wij bewaren alle giften en zorgen dmv de betrokken vzw’s voor de correcte verdeling ervan.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Gand

  Recommandations