image - Motorhomesalon

A propos de Motorhomesalon

Op 07 & 08 maart 2020 vindt in Kortrijk Xpo het Tweedehands MotorhomeSalon voor de 3de maal plaats na een succesvolle eerste editie. Dankzij de meer dan 50 exposanten is de beurs voor alle motorhomeliefhebbers uit België een must.
Het Tweedehands MotorhomeSalon Kortrijk is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een koopje wil doen. Er zijn tweedehands motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.
En ook voor de motorhomebezitter is de beurs meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!
Mensen die (voor het eerst) willen proeven van het op reis gaan met een tweedehands motorhome kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.

Tijdens de beurs, vind je de tweedehands motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde kampeervakantie! Mis deze 2e hands motorhome – mobilhome beurs niet! 

Informations pratiques

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Salons / Foires > Salon / Foire
Encore plus d'événements West-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 105264
Editer l'événement SEO Espace administration