Come in / stay out

image - Come in / stay out

A propos

Op de tentoonstelling ‘COME IN / stay out’ tonen Isa D’hondt, Jo Michiels en Inge Decuypere recent beeldend werk.

Het eerste deel van de titel is een hartelijke uitnodiging om hun werk te zien. Het tweede deel kan vragen impliceren zoals; heeft een schilderij of ander beeldend werk duiding nodig? Moet een kunstenaar geëngageerd zijn? Moet een kunstenaar zichzelf in vraag stellen? Wanneer wordt de bezoeker in het kijken toeschouwer?...

Vragen die ze zich wel stellen, maar ze willen toch primair het atelierproces zonder vragen laten groeien. Isa, Jo en Inge kennen elkaar, volgen elkaar en zochten samen een plek om hun tekeningen, studies en daaruit volgende schilderijen, muursculpturen en ruimtelijk werk te tonen.

Vernissage op zondag 2 februari van 11 tot 13 u. Iedereen welkom! (De expo is op 2 februari doorlopend open van 11 tot 18 u.)

LIVE PERFORMANCE op zondag 1 maart door geluidskunstenaar Thomas Betsens: ‘Untitled 1 and 2’. Eerste deel om 14.30 u., tweede deel om 16 u. Thomas exploreert en experimenteert met klank synthese en analoge instrumenten. In het kader van de tentoonstelling brengt hij een live performance met buchla en piezo micro geluiden om het onhoorbare tastbaar te maken.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Expos > Divers
Encore plus d'événements Oost-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 100409
Editer l'événement SEO Espace administration