image - -OM- Yoga detox retreat

A propos

Reinig lichaam, geest en ziel met de -OM- Yoga Detox Retreat.
Volledig verzorgde milde detoxweek in combinatie met Yoga, massages, wellness, meditatie en wandelingen in de prachtige bosrijke omgeving, nabij de Hoge Venen, op één van de mooiste plekjes in België.
Kom tot rust en beleef de stilte, de ademruimte en bewegingsvrijheid in verbinding met het ritme van de natuur.
Leer en ervaar zuiverende yogatechnieken en voedt je ziel met dagelijks verruimende yoga -en bewegingssessies, meditatie, sungazing, dauwtrappen, zuiverende en biologische voeding, wondermooie wandelingen en verbindende gesprekken die het bewustzijn verruimen en het zintuigelijk waarnemen en de levenskracht vergroten.
Ontdek hoe je zelf zuiver en gezond kan koken en ontspan volledig tijdens een ayurvedische massage of tibetaanse drukpuntbehandeling.

De site bevindt zich in Möderscheidt, 4km van Amel en 5km van Bütgenbach.
De gite beschikt over slaapkamers met eigen douche en toilet. Een fijne relaxruimte met sauna en stoombad, een ruime tuin met terras en een gezellige woonkamer met open haard.

De normale prijs is € 827 voor de lente retreat en € 777 voor de zomer retreat. Alles is in de prijs inbegrepen, uitgezonderd vervoer. Vroegboekkorting: voor Pasen betaal je € 727 voor onze zomer retreat. Info en inschrijving bij Pieter 0485/24.50.31, info@holistisch-centrum-om.be.

Ter info: de retreat gaat alleen door bij minimaal 8 deelnemers. Holistisch centrum -OM- informeert je 14 dagen voor datum van aanvang van het retreat over doorgang. Mochten zij onverhoopt moeten annuleren, dan is je (aan)betaling volledig restitueerbaar.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Stages / Cours > Santé / Nature / Bien-être
Encore plus d'événements Kalmthout
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 103018
Editer l'événement SEO Espace administration