image - Devon Welsh

A propos

Kan muziek je minder eenzaam doen voelen? Kan het intimiteit bevorderen ondanks de afstand tussen artiest en luisteraar? In zijn kale, poëtische songs onderzoekt de Canadese artiest Devon Welsh dergelijke vragen en geeft zich daarbij op een gracieuze en kwetsbare manier over aan zijn publiek.

Want voor Welsh, voormalig frontman van de electropopgroep Majical Cloudz, is menselijke connectie immers het hoger goed. Met Majical Cloudz bracht hij twee goed onthaalde albums uit op Matador en schopte hij het van diy-house shows in Montreal naar arena shows met Lorde. In 2016 ontbond Devon Welsh de band, om zijn rol en doel als artiest te evalueren. Sindsdien werkt hij als solo-artiest verder rond de romantische rode draad in zijn werk. Zijn meest recente album ‘True Form’ kwam dit jaar uit.

"An embrace from someone who seems ready to break and rebuild himself, again and again, for you ..." - Pitchfork

Live danst Welsh op de grens tussen performance en concert. Zijn minimale soloshows zijn confronterend direct, complexloos romantisch en van een intense intimiteit. Devon Welsh staat voor je, kijkt je in de ogen en zingt zijn bariton recht in je ziel.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Indie / Experimental
Encore plus d'événements West-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 100609
Editer l'événement SEO Espace administration