Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Millionaire, Brns

  Traduction en français non disponible

  MILLIONAIRE 21:30
  Misschien wel het meest geflipte CV van de belpop, dat van Tim Vanhamel. Lees even mee: Evil Superstars, dEUS, Eagles of Death Metal, Magnus, Broken Glass Heroes, Eat Lions, The Hickey Underworld én een goed onthaalde soloplaat. Maar dan vergeten we natuurlijk de belangrijkste, het moederschip Millionaire. Debuutalbum ‘Outside The Simian Flock’ katapulteerde met ‘Champagne’ één van de meest atypische radiosingles de hitlijsten in. De witheet freakende opvolger ‘Paradisiac’ klonk, met hulp van QUOTSA’s Josh Homme, als ‘waanzins’ eigen balorkest’ (De Morgen, 2017). Daarna werd het stil rond Millionaire, tot Vanhamel in 2017 plotsklaps terug op het voorplan sprong met ‘I’m Not Who You Think You Are’ en het bijbehorende magnum opus ‘Sciencing’. Meer dan een return to form voor Millionaire.

  Dit keer moeten we gelukkig niet zo lang wachten op vervolg. ‘Cornucopia’ is de openingstrack van een nieuw album dat verwacht wordt in Maart 2020. Vanhamel zelf houdt het cryptisch:

  Times’s up, time’s down, time’s right in time
  #fillvoidshopeatworkconsumeplanet
  Cornucopia=track1 Milionaire APPLZ ? APPLZ out March 2020

  Aansluitend trekt hij, met de band die ook er ook tijdens de 'Sciencing'-tour bij was, terug de baan op. Wie hun passage op Cactusfestival 2017 zag weet dat het orkest er niet minder waanzinnig op geworden is.


  BRNS 20:30
  Met hun meeslepende mix van indiepop en artrock, aangevuurd door zingende postrockgitaren, exotische ritmes en misleidende harmoniën is het Brusselse BRNS sinds 2010 het homegrown alternatief voor avontuurlijke indiebands als Animal Collective, Yeasayer, Alt-J en Django Django. Hun eerste single ‘Mexico’ is een indieclassic en stuurde de band langs quasi elk podium in België. Met debuutplaat 'Patine' (2014) tourde de band drie jaar intensief door Europa en veroverden ze een spot op het showcasefestival SXSW. Pop met brains, zoals De Standaard poneerde na hun concert op Pukkelpop. Met de B van Belgisch, Beloftevol en Beregoed volgens Humo. Knaller van een support!

  Photos de Millionaire, Brns

  À lire aussi

  Millionaire Applz Lire la suite

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Bruges

  Recommandations