image - Sunflower, Teambuilding

A propos

SUNFLOWER 21:30
Sentimental, het label van Fenne Kuppens en Kobe Lijnen (Whispering Sons) heeft met bands als Fornet, El Yunque en Rumours de vingers stevig aan de pols. Je vindt er even donkere als spannende en undergroundmuziek van de nieuwe generatie Belgen.

Na hun goed onthaalde debuut-EP ‘The Spiders we caught’ heeft het Brugse post-punk combo Sunflower niet stilgezeten. De band deed kilometers, op festivals in binnen en buitenland en als support van o.a. Brutus, Whispering Sons, Sons en Ought, en werkte verder op hun intense liveset. In 2020 brengt Sunflower een nieuwe EP uit. 'Ordinary Feelings' is een nieuwe stap voor deze beloftevolle band.


TEAMBUILDING 20:30
Bert Vliegen is frontman van Teen Creeps, muzikant bij Sophia, Horses en Astronaut en een veelgevraagd producer en mixer die o.a. Whispering Sons, Mind Rays en Poppel door de tafel jaagde. Met zijn nieuwe solo-project Teambuilding creëert hij uit een collectie van fragmenten en gedachten van de afgelopen jaren lo-fi en droevige nummers. Onlangs loste hij een eerste track via de Sentimental mixtape en dit voorjaar volgen ook de eerste liveshows, waaronder eentje in Villa Bota.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Concerts > Metal / Hard Rock / Hardcore / Punk
Encore plus d'événements West-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 97114
Editer l'événement SEO Espace administration