Attention ! Cet événement a déjà eu lieu !

Informations pratiques

 • Archive
 • A propos de Sunflower, Teambuilding

  Traduction en français non disponible

  SUNFLOWER 21:30
  Sentimental, het label van Fenne Kuppens en Kobe Lijnen (Whispering Sons) heeft met bands als Fornet, El Yunque en Rumours de vingers stevig aan de pols. Je vindt er even donkere als spannende en undergroundmuziek van de nieuwe generatie Belgen.

  Na hun goed onthaalde debuut-EP ‘The Spiders we caught’ heeft het Brugse post-punk combo Sunflower niet stilgezeten. De band deed kilometers, op festivals in binnen en buitenland en als support van o.a. Brutus, Whispering Sons, Sons en Ought, en werkte verder op hun intense liveset. In 2020 brengt Sunflower een nieuwe EP uit. 'Ordinary Feelings' is een nieuwe stap voor deze beloftevolle band.


  TEAMBUILDING 20:30
  Bert Vliegen is frontman van Teen Creeps, muzikant bij Sophia, Horses en Astronaut en een veelgevraagd producer en mixer die o.a. Whispering Sons, Mind Rays en Poppel door de tafel jaagde. Met zijn nieuwe solo-project Teambuilding creëert hij uit een collectie van fragmenten en gedachten van de afgelopen jaren lo-fi en droevige nummers. Onlangs loste hij een eerste track via de Sentimental mixtape en dit voorjaar volgen ook de eerste liveshows, waaronder eentje in Villa Bota.

  Commentaires

  Cliquez pour evaluer
  Encore 0 caractères avant d'envoyer
  En cochant cette case vous acceptez la politique de vie privée ainsi que les conditions générales de Out.be.
  Auteur : ()
  Deconnectez-vous pour changer de profile
  Afficher plus de commentaires

  Autres événements : Concert

  Autres événements : Bruges