Les Folles de Gand & The Stardancers

image - Les Folles de Gand & The Stardancers

A propos

Les Folles de Gand heeft samen met The Stardancers een nieuwe oogverblindende spektakelshow. Ze brengen hun nieuwe show op vrijdag 10 april in de Cultuurfabriek in Sijsele-Damme.

De travestiegroep Les Folles de Gand is ondertussen niet meer aan zijn proefstuk toe en bestaat reeds 21 jaar. De groep geniet veel bekendheid met referenties in binnen- en buitenland op een uiterst hoog niveau. In 2018 en 2019 kwamen ze met hun vorige shows naar de Cultuurfabriek in Sijsele. Na de vele positieve recensies van hun nieuwe show komen ze dit jaar opnieuw. De show wordt georganiseerd door Winterfeesten Sijsele.

In deze show brengt de vierkoppige travestiegroep perfecte imitaties van hits van nationale en internationale muzieksterren. Die worden gebracht in nieuwe fantastische kostuums. De performance van de acts wordt helemaal compleet met de dansers van de dansformatie The Stardancers. The Stardancers verzorgen ook de dans bij shows van vele bekende Vlaamse artiesten. Dit jaar komen ze met een team van 8 dansers ipv 4 dansers die de acts nog verbluffender maken.

De show bevat ook een portie humor met lachwekkende acts. Hiervoor is er dit jaar voor het eerst een special guest uitgenodigd: de Gentse cabaretière Carine Stevens.

Alle aanwezigen worden na de show getrakteerd op een gratis glas cava.

Laat je zeker meeslepen met deze nieuwe fantastische show vol prachtige glamour acts, ambiance, dans en humor.

Partage :

Autres événements qui pourraient vous intéresser

Encore plus d'événements Théatre / Spectacles > Danse
Encore plus d'événements West-Vlaanderen
NEWSLETTER
Inscrivez-vous à notre newsletter:

Je m'inscris maintenant
VOTRE ÉVÉNEMENT
Si vous souhaitez ajouter un événement sur le site, cliquez ci-dessous
Ajouter votre événement
CONCOURS
Participez à nos concours.
Découvrir les concours

Thématiques

Aujourd'hui

Plus d'événements aujourd'hui
ID : 98875
Editer l'événement SEO Espace administration